5 slojeva PERT-EVOH-PERT stroj za izradu cijevi
5 slojeva PERT-EVOH-PERT stroj za izradu cijevi
Detalji o proizvodu

Sa stotinama EVOH i PERT cijevi za istraživanje i proizvodnju iskustvo, tvornica KAIDE iznijeti vruće prodajom PERT-EVOH-PERT cijev linije, koja postaje sve popularnija na tržištu podnog grijanja.
图片 关键词
Proizvedena 5 sloja PERT-EVOH-PERT cijevi značajka:
1 Anti-kisik, sprječava rast mikroorganizama.
2 Izvrsna toplinska vodljivost
3 Nema potrebe unakrsno povezivanje
4 vruće taljenje, jednostavno postavljanje
图片 关键词
Značajka dizajna stroja:
1) Ekstruder specijalno oblikovan vijak za PERT, EVOH, ljepilo kako bi se osiguralo najbolji učinak plastificiranja, kada je visoka učinkovitost, visoko stabilna ekstruzija.
2) Višeslojna višeslojna mješalica Bez zavarenih vodova, glatke unutarnje površine cijevi, optimalna raspodjeljivača taline, kako bi se izbjeglo zaglavljivanje materijala, lako se montira
3) Kotao cijevi s naprednim senzorom napetosti, jedinicom s preciznošću servo preše, kako bi se cijev mogla pomicati ravnomjerno.
4) PLC Advanced Siemens PLC sustav kontrole, sinkronizirano upravljanje cijelom linijom, jednostavan za upravljanje i rad.
图片 关键词
Bilo koji interes za 5 sloja PERT EVOH PERT cjevovoda, slobodno nas kontaktirajte!


图片关键词
Kaide Machinery je jedan od poznatih 5 slojeva pert-evoh-pert cijevi proizvođača strojeva u Kini, a vi zasigurno vrijedi imati jedan. Dobrodošli na veliko 5 slojeva pert-evoh-pert cijevi izradu stroja po konkurentnim cijenama iz naše tvornice.
Upit