PVC čelična žica cijev za
PVC čelična žica cijev za
Detalji o proizvodu

Kaide strojeva je jedan od poznatih pvc čelična žica cijev stroj proizvođača u Kini, a ti si sigurno vrijedi jedan. Dobro došli u veleprodaji za prodaju čelične cijevi pvc, pvc cijevi linije po konkurentnim cijenama iz naše tvornice.

PVC čelična žica armirano crijevo proizvodna linija je pogodna za proizvodnju PVC spiralom čelične žice armirano crijevo, sastoji se od jednog ekstruder, spiralna čelična žica formiranje jedinica, hlađenje boca, vući od jedinica i sprava za namatanje.Linije modela

ExtruderModel

ProductionScope

ProductionSpeed

Izlaz

Nazivne snage

GR-63

SJ-65/25

Ф20 - 63mm

2-10m/min

90kg/h

55KW

GR-160

SJ-90/25

Ф75 - 160mm

2-6m/min

240kg/h

80KW


◎The PVC čelične žice armirano crijevo imaju prednost pritisak i otpornosti, negativni tlak i otpor zavoja. Koristi plin, tekućina i prah materijal. To je naširoko koristi u industriji, poljoprivredi, arhitekture, vode conservancy navodnjavanje i prašine kolektora, itd.

◎PVC crijevo za proizvodna linija donosi brzi i efikasan ekstruder, plasticizing kvalitetu i izlaz.

◎Special dizajniran čelične žice namota stroja može se postići visoka Brzina namatanja, čak i navijanje prostor i duže vrijeme kontinuirane proizvodnje.

◎Special dizajniran premaz vrsta glava može proizvesti visoke kvalitete crijevo s visoke transparentnosti, i čak poslati distribucije.

◎The crijevo za proizvodna linija donosi uvezene električne elemente za stabilan i pouzdan.

Sve kontrolne tipke su humanized dizajn, jednostavan za rad.

Upit