Kina poliuretanske pjenaste izolacijske cijevi za prodaju
Kina poliuretanske pjenaste izolacijske cijevi za prodaju
Detalji o proizvodu

Poliuretanska pjenasta izolacijska cijevna proizvodna linija


Ova proizvodnja cijevi od poliuretanske topline zahtijeva korak procesne tehnologije, koju je istraživao tim za istraživanje i razvoj tvrtke KAIDE, koji je prevladao brojne poteškoće. Ova linija je uglavnom za proizvodnju PE cijevi za zaštitu topline, koja se široko primjenjuje u području nafte, kemikalija, centraliziranog sustava grijanja, komunalnog inženjeringa itd.

  ekstruder

Ovaj Stroj za izradu cijevi od poliuretanske pjene primjenjuje specijalno oblikovan vijak i bačvu, s visokim učinkovitošću, osiguravajući stabilnu i visoku brzinu; Kruti poliuretanski sloj izravno se ubrizgava u komoru između unutarnje cijevi i vanjskog zaštitnog sloja HDPE pomoću stroja za pjenjenje pomoću tekućine od poliuretanske pjene, nazvanu " cijev u tehnologiji pjenjenja cijevi " .

  Die Head

Stroj za izradu pjenastih cijevi koristi posebno oblikovanu mješalicu s umetkom, koja osigurava stabilnost ekstrudiranja velike brzine i kvalitetu cijevi.


  PLC sustav

  Proizvodna linija za izradu poliuretanskog pjenastog cijevi koristi novu generaciju Siemens PLC sustava upravljanja.

Usvajanje sustava kontrole zatvorene petlje s više točaka, osiguravajući sinkronu kontrolu velike brzine i pouzdanu radnju.

Može ostvariti funkciju daljinskog upravljanja za prekomorske klijente.


  Prednosti poliuretanskog cijevi

  Dugi vijek trajanja cijevi, zahvaljujući značajkama poliuretanskih materijala, značajno smanjuje troškove popravaka i održavanja promjena cjevovoda tople vode.

Gustoća krutog poliuretana je 60kg / m³ -80kg / m³ , u potpunosti ispunite prazninu unutarnje plastične cijevi i vanjski zaštitni sloj HDPE, s dovoljnom čvrstoćom spajanja, da bi ova tri sloja bila: Inner Plastics cijev, poliuretanska pjenasta sloj , Vanjska zaštita integriranog HDPE sloja, svojstvo puno bolje od normalne PO cijevi.

  Izvrsna učinkovitost očuvanja topline, toplinski gubitak je samo 5% normalne plastične cijevi, što može uštedjeti energiju tijekom primjene.

Česta uporaba cijevi

Specifikacija

ID / OD (mm)

Unutarnji cijev (mm)

Vanjski HDPE cijev (mm)

Poliuretan

Debljina mm)

50 x 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 x 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)


Kaide Machinery je jedan od poznatih poliuretanskih pjenastih izolacijskih cijevi za prodaju proizvođača u Kini, a vi zasigurno vrijedi imati jedan. Dobrodošli na veleprodajnu kantu poliuretanske pjenaste izolacijske cijevi za prodaju po konkurentnim cijenama iz naše tvornice.
Upit