Poliuretanska pjenasta izolacijska cjevovoda
Poliuretanska pjenasta izolacijska cjevovoda
Detalji o proizvodu

Ova proizvodnja cijevi od poliuretanske topline zahtijeva korak procesne tehnologije, koju je istraživao tim za istraživanje i razvoj tvrtke KAIDE, koji je prevladao brojne poteškoće. Ova linija je uglavnom za proizvodnju PE cijevi za zaštitu topline, koja se široko primjenjuje u području nafte, kemikalija, centraliziranog sustava grijanja, komunalnog inženjeringa itd.

聚氨酯 发泡 生产 线 3.jpg

● Ekstruder

Ovaj Stroj za izradu cijevi od poliuretanske pjene primjenjuje specijalno oblikovan vijak i bačvu, s visokim učinkovitošću, osiguravajući stabilnu i visoku brzinu; Kruti poliuretanski sloj izravno se ubrizgava u komoru između unutarnje cijevi i vanjskog zaštitnog sloja HDPE, pomoću stroja za pjenjenje pomoću tekućine od poliuretanske pjene, koja se naziva "cijev u tehnologiji pjenjenja cijevi".


● Umrijeti glavu

Stroj za izradu pjenastih cijevi koristi posebno oblikovanu mješalicu s umetkom, koja osigurava stabilnost ekstrudiranja velike brzine i kvalitetu cijevi.


● PLC sustav

Proizvodna linija za izradu poliuretanskog pjenastog cijevi koristi novu generaciju Siemens PLC sustava upravljanja.

Usvajanje sustava kontrole zatvorene petlje s više točaka, osiguravajući sinkronu kontrolu velike brzine i pouzdan rad.

Može ostvariti funkciju daljinskog upravljanja za prekomorske klijente.

聚氨酯 发泡 3.jpg


● Prednosti poliuretanskog cijevi

Dugi vijek trajanja cijevi, zahvaljujući značajkama poliuretanskih materijala, značajno smanjuje troškove popravaka i održavanja promjena cjevovoda tople vode.

Gustoća krutog poliuretana je 60kg / m³ - 80kg / m3, potpuno ispunite prazninu unutarnje plastične cijevi i vanjskog zaštitnog sloja HDPE, s dovoljnom čvrstoćom vezanja, kako bi se ova tri sloja: unutarnja plastika cijev, poliuretanska pjenasta sloj, vanjska zaštita integral HDPE sloj, svojstvo puno bolje od normalne PO cijevi.

Izvrsna učinkovitost očuvanja topline, toplinski gubitak je samo 5% normalne plastične cijevi, što može uštedjeti energiju tijekom primjene.

Često upotrebljavaju Specifikacije cijevi n

Specifikacija

ID / OD (mm)

Unutarnji cijev

(mm)

Vanjski HDPE cijev (mm)

Poliuretanska debljina mm)

50 x 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 x 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)

 


kontaktirajte KAIDE.jpgKaide Machinery je jedan od poznatih proizvođača poliuretanskih pjenastih cijevi za izduživanje cijevi u Kini, a zasigurno ste vrijedni toga. Dobrodošli na veleprodajnu poliuretansku pjenastu cijev za ekstruziju cijevi po konkurentnoj cijeni od naše tvornice.
Upit