Stroj za izradu cijevi za podmazivanje podzemnih kapljica (SDI)
Stroj za izradu cijevi za podmazivanje podzemnih kapljica (SDI)
Detalji o proizvodu

Stroj za izradu cijevi za podmazivanje podne površine (SDI) za proizvodnju cijevi je proizvoditi cijev za navodnjavanje podne površine s PC plaštim kapljicama.

Postoje mnoge prednosti za navodnjavanje podzemnih kapljevina, uključujući najvišu učinkovitost korištenja bilo koje metode navodnjavanja.

1) Studije pokazuju da usjevi uzgojenih ispod podzemne cijevi za navodnjavanje kapljica mogu smanjiti vodu do 40% uz povećanje prinosa i kvalitete u usporedbi s ostalim metodama navodnjavanja.

2) SDI se lako prilagođava i manjim, neravnopravnim poljima koja su teško ili nemoguće izgubiti s drugim metodama.


Značajke stroja za izradu cijevi za navodnjavanje ispod površine


1) Razvrstavanje, prenošenje i ispuštanje kapaljke

Visoka brzina, stabilna i ispravna, s automatskim neispravnim uređajem za odbacivanje kapanja, kako bi se osigurala 100% kvalificirana opskrba kapljevina. Također ima nedostatak kapanja ili prazni alarmni sustav.


2) Ekstruder visoke djelotvornosti, poseban oblik vijka i bačve, kako bi se osigurala stabilna, visoko izlazna ekstruzija.


3) Visoka preciznost mehaničkog uređaja za detekciju i probijanje kapljica posebice za PC Dripper strop, osigurajte točnu provrtu kapljice na debljini cijevi oko 1 mm.


4) Strojevi za namatanje cijevi velike brzine, s obzirom na debljinu cijevi i veliku brzinu.


5) Siemensov PLC sustav kontrole realno ostvaruje sinkronu kontrolu cijelog podzemnog stroja za izradu cijevi za navodnjavanje, jednostavan i prikladan za rad.


Uzorak za navodnjavanje podne površine

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.
                                   

图片关键词

            


Kaide Machinery je jedan od poznatih proizvođača strojeva za izradu cijevi za podmazivanje u Kini, a zasigurno ste vrijedni. Dobrodošli na veleprodaju podzemnih drip navodnjavanje (sdi) cijevi izradu stroja po konkurentnim cijenama iz naše tvornice.
Upit