Stroj za cijevi za navodnjavanje
Stroj za cijevi za navodnjavanje
Detalji o proizvodu

Kaide Machinery je jedan od poznatih kružnih proizvođača cijevi za navodnjavanje u Kini, a zasigurno ste isplati. Dobrodošli u veleprodajnu opremu za navodnjavanje za kapljice, cilindrične cijevi za navodnjavanje cjevovoda, ekstrudere cijevi za navodnjavanje, postrojenja za navodnjavanje kapljevina, strojevi za cijevi za navodnjavanje kapljevine po konkurentnoj cijeni iz naše tvornice.

Strojevi za navodnjavanje Round Drip, samostalno su razvijeni od strane tvrtke KAIDE, s najvišom brzinom i stabilnom izvedbom. Izvozi se u mnoge zemlje i područja: Egipat, Iran, Saudijska Arabija, Morrocco, Cipar, Meksiko, Ukrajina, Rusija, Koreja, itd ...


Model linije

Vijak promjera

L / D

Proizvodni opseg

Brzina proizvodnje

Nominalna snaga

SJ-80

Ф80mm

33: 1

Ф8-20mm

60m / min

91KW

SJ-45

Ф45mm

30: 1

Ф8-20mm

20m / min

37KW


● Sustav sortiranja i prijenosa kapljica

Ova cijev za navodnjavanje kapljica usvojila je centrifugalni uređaj za prosijavanje i sekvencioniranje kapljica. S nižim prednostima:

◎ Velika preciznost probira

◎ Dripper identificira brzinu 400pcs / min

Koji osiguravaju preciznu opskrbu kapljicama tijekom proizvodnje velike brzine.


Punching sustav

◎ Okrugla cijev za navodnjavanje usvojila je mehanički način bušenja, automatski praćenje brzine proizvodnje cijevi, zajamčio točnost mjesta bušenja.

◎ 2 ili 4 ili 6 bušenja

◎ Brzina bušenja: 400pcs / min


● Sinkroni nadzor

Usklađena kontrola se ostvaruje od hranjenja kapljica, prosijavanja i redoslijeda, transporta i umetanja, odstupanja do probijanja i namatanja, što osigurava preciznu kontrolu i stabilan rad velike brzine proizvodnje.

Upit