Stroj za cijevni sustav za navodnjavanje
Stroj za cijevni sustav za navodnjavanje
Detalji o proizvodu

Kaide Machinery je jedan od poznatih proizvođača strojnih cijevi za navodnjavanje u Kini, a vi zasigurno vrijedi imati jedan. Dobrodošli na upit trake za navodnjavanje, vrpcu za navodnjavanje, stroju za crijevo za ispiranje s ravnim kapanjem, uređaji za cijevi za plivanje s ravnim kapanjem, plosnati cijevi za navodnjavanje s ravnim crijevima, po konkurentnoj cijeni od KAIDE.

Ova proizvodna linija za plinsku kapljicu dodatno se razvija i proizvodi, optimizirajući svu tehnologiju naših tisuća proizvodnih linija velike brzine i kompozitne cijevi, apsorbirajući naprednu tehnologiju opreme svjetske klase. To je vođa s najvećom brzinom, potpuno automatiziranom i izvanrednom stabilnošću.


Model

ekstruder

Proizvodnja
ubrzati

Identifikacija kapljica
ubrzati

Debljina trake
opseg

udaranje
Ubrzati

nazivni
Vlast

KDDG-Ⅱ

SJ-60/36

180 / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.6mm

≤900pcs / min

120KW

KDDG-Ⅲ

SJ-60/36

180 / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.9mm

≤900pcs / min

125KW

KDDG-Ⅳ

SJ-60/36

180 / min

1000-1300pcs / min

0.15-1.2mm

≤900pcs / min

145KW

Kontrolni sustav


◎ Napredni Siemens PCC sustav kontrole primijenjen je u ovu ravnu cijev za navodnjavanje s ravnim kapanjem.KAIDE je jedini proizvođač u Kini koji je uspješno usvojio takav sustav kontrole.

◎ Inteligentne funkcije ovog sustava, kao što je cjelovita kontrola sinkronizacije linija bez odstupanja. Jedna brzina povećavanja ili smanjenja brzine, kontrola visoke preciznosti temperature i sl., Može osigurati pouzdan i praktičan rad linije.


● Gravimetrijski sustav

◎ Visoki precizni sustav kontrole težine cijevi po metru primjenjuje se u ovoj ravnoj traci za navodnjavanje. Takav uređaj će hraniti materijal točno po težini po metru i promjeni brzine crte; Kako bi se postigla precizna kontrola gramovine proizvedene cijevi. Što može skratiti vrijeme pokretanja i uštedjeti sirovine.

● Sustav sortiranja kapljica

◎ Primjenjuju se najnaprednije tehnologije za otkrivanje, kao što su uređaj za prepoznavanje lasera s nano nanosom nanošenja i uređaj za odbacivanje protuprovalnog sustava za kapanje, čime se osigurava da su kapljice u proizvodnji 100% kvalificirane.

◎ Brzina razvrstavanja kapljica: 1100pcs / min


● Stroj za izvlačenje i stroj za rezanje

◎ Dvostupanjski stroj za otvaranje ovog stroja za navodnjavanje ustaje usisni upravljač, a brzina odvajanja može se sinkrono prilagoditi prema zahtjevima proizvodnje, uz stabilno i pouzdano povlačenje i nisku razinu buke.

Stroj za bušenje

Ovaj strojevi za navodnjavanje cijevi za kapanje opremljeni su mrežnim sustavom za detekciju praznog sloja, nakon što sustav otkrije cijev koja nije izbušena, automatsko odstranjivanje cijevi, u međuvremenu se mijenja u položaju za namatanje i izvješćuje o uvjetima otpadne cijevi na vrijeme.


● Automatski stroj za navijanje

◎ Automatski namotajni stroj pokreće servo motor i upravlja SIEMENS PLC sustavom.

◎ Primjena servo traversing sustava i sustava za kontrolu napetosti u ovoj ravnoj traci za navodnjavanje kapljica, može osigurati visoki stupanj sinkronizacije brzine namatanja i brzine crte, čime su namotane zavojnice jednake i uredne.

◎ Tijekom proizvodnje, glava za vijke može rezati cijevi i automatski mijenjati valjke prema duljini postavljanja. I također ispišite oznaku duljine svake zavojnice.


KAIDE cijevni strojevi za navodnjavanje (okrugli i ravni) .pdf


Upit