Dvostruka linija PPR cjevovoda
Dvostruka linija PPR cjevovoda
Detalji o proizvodu

Dvostruka linija PPR cjevovoda


Ekstruder velike brzine ove cijevi dvostruke cijevi ppr usvaja specijalno dizajniran visokoučinkoviti vijak i cijev s pet odjeljaka koji su nezavisni dizajn tvrtke s potpuno neovisnim pravima intelektualnog vlasništva. To su bitni uvjeti za osiguravanje brzog učinka plastifikacije i disperzije, te ostvarivanje velike brzine proizvodnje.


Model linije

Vijak promjera

L / D

 

Proizvodni opseg

 

Brzina proizvodnje

 

Nominalna snaga

 

KDSG-60

60 mm

36 : 1

φ 20-32mm

15m / min × 2

148 Kw

KDSS-60

Ф 60 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

25 m / min × 2

188 Kw

KDSS-75

Ф 75 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

30 m / min × 2

230 Kw● Umrijeti glavu

◎ Dvostruka cijevna ekstruzija umrijeti glavu kalup je proizveden od uvezenih CNC stroja,

◎ s uređajem za raspodjelu balansa tlaka, osiguravajući preciznu kontrolu dvostrukih ekstrudiranih cijevi u svim uvjetima.


● Posebno Struktura

Dvostruka cijevna struktura posebno se primjenjuje u vakuumskom kalibracijskom spremniku, stroju za rezanje i stroju za rezanje, s lijepim izgledom i znanstvenim dizajnom, koji su vrlo jednostavni za rukovanje i kontrolu.


● PLC upravljački sustav

Dvostruka ppr cijevni strojevi za montažu primjenjuju izvorni Siemens PLC sustav upravljanja.

Kontrolni sustav s više točkastih sklopova , koji osiguravaju sinkronu kontrolu velike brzine i pouzdano upravljanje čitavom proizvodnom linijom.Kaide Machinery je jedan od poznatih dvoslojnih proizvođača cijevi u Kini, a zasigurno ste isplativ. Dobrodošli na veleprodajnu cijev za proizvodnju dvostruke cijevi ppr po konkurentnoj cijeni od naše tvornice.
Upit