PE-AL-PE cijev za ekstrudiranje cjevovoda
PE-AL-PE cijev za ekstrudiranje cjevovoda
Detalji o proizvodu

Kaide Machinery je jedan od poznatih proizvođača ekstrudiranih cijevi pe-al-pe u Kini, a zasigurno ste isplativ. Dobrodošli na veleprodajnu pe-al-pe cijev za ekstruziju cijevi po konkurentnoj cijeni iz naše tvornice.


PE-AL-PE vodova za plinovod

visoko učinkoviti ekstruder

Ovaj visoko učinkoviti ekstruder ove PE-AL-PE cjevovode posebno je dizajniran od strane tvrtke KAIDE. To uključuje

○ Unutarnji ekstruder PE sloja,

Unutarnji slojasti sloj,

Ekstruder vanjskog PE sloja,

Ekstruder vanjskog sloja ljepila


Ultrazvučni aparat za zavarivanje

Aluminijska cijev je zapečaćena ultrazvučnim zavarivanjem, koja usvaja visoki poznati brand zavarivač s ravnom i snažnom šavom zavarivanja.


Kalupi za oblikovanje cijevi od aluminija

Tehnologija je dalje razvijena na temelju izvorne tehnologije proizvodnje strojeva.

Aluminijske cijevi za oblikovanje cijevi i kalupe s koekstruzijskim kalupom su optimizirane i proizvedene od strane uvezenih visoko preciznih CNC strojeva koji su uvelike povećali točnost i brzinu proizvodnje cijevi.

PLC sustav upravljanja

PE-AL-PE cijevni ekstruderski sustav prihvaća izvorni Siemensov novi sustav PLC kontrole s punim zaslonom u boji koji osigurava sinkronu kontrolu velike brzine i pouzdano upravljanje cijele proizvodne linije.


Proizvedeni PE-AL-PE plinski cijev

PE AL PE GAS TIPOVI su proizvod koji se nameće vrlo brzo iu vrlo kratkom vremenu. To će biti materijal s više sudjelovanja u izgradnji plinskih sustava.

  Razlozi su:

    Prihvaćanje od strane distributera plina

   Kao materijal, PE-AL-PE cijevi su mnogo ekonomičniji od bakra, i to je gotovo isti trošak galvaniziranih čeličnih cijevi;

   Mnogo lakše instalirati, cijeli sustav će trajati 1-2 sata, bez potrebe za teškim alatima, instalacijski radnici mogu brzo učiti i uštedjeti energiju;


  Fleksibilnost   Cijevi imaju prednost NO priključaka potrebnih za svaku promjenu smjera, izbjegavaju mogućnost propuštanja plina i uštedu troškova.

  Minimalno životno vrijeme je 50 godina.


PE-AL-PE plinovoda (marketone@kai-de.com) .pdf
Upit