O nama

Kaide Plastics Machinery Co., Ltd. ima više od 20 godina iskustva u proizvodnji plastičnih cjevovodnih strojeva, naročito za proizvodnu liniju velike brzine cijevi i kompozitnu liniju za proizvodnju cijevi.


Na ciljima "Visokoučinkovita i niska potrošnja energije", počela se od 2001. godine, R & D tim tvrtke KAIDE usredotočio se na studije visoke linije za proizvodnju plastičnih cijevi, spojene s Prefessorom Wu iz Pekinškog sveučilišta, uspješno razvile prve Velika brzina PPR cijevi u 2003 godini, to je prekretnica u KAIDE povijesti, a također je donio ogroman utjecaj na području plastičnih strojeva u Kini.

Slijedeći ovaj trend, uz tehnološku potporu Sveučilišta Peking, uspješno su pokrenuli stroju PEX-b cijevi velike brzine, PE-RT cjevovodi velike brzine, stroja za cijevi velike brzine od staklenih vlakana PPR, stroja za brzo navodnjavanje cijevi za navodnjavanje. U međuvremenu, KAIDE je najcjenjenija tvornica koja je proučavala ekstruzijsku tehnologiju kompozitne oksidne barijere EVOH u Kini, a sada posjeduje ekstrudiranu najsuvremenije tehnologije složenih sirovina. Tijekom ovog procesa, KAIDE ima puno nacionalnih patentnih patenata.

Bio je nagrađen kao Advanced Enterprise, nacionalni stručnjaci za osvješćivanje, nagrade za tehnologijske doprinose, visoke tehnologijske tvrtke, tvrtke koje se mogu pohvaliti itd.

KAIDE se također posvetio istraživanju višeslojnog kompozitnog stroja za ekstruziju cijevi, kao što je 3 sloja staklenih vlakana PPR cijevni stroj, 3 ili 5 slojeva PE-XB / EVOH cijevni stroj, 3 ili 5 slojeva PE-RT cijevni stroj, 5 slojeva aluminijska plastika cijevni stroj Pex-al-pex cijevni cjevovod, pe-al-pe cijevni cjevovod, pert-al-pert cijevni cjevovod, ppr-al-ppr cijevni stroj) već je postao vodeći proizvođač kompozitnih cijevi za izradu strojeva u Kini.


Sada, KAIDEov niz linija cijevi uključuje:

Cijevni sustav grijanja ( PEX-B cijevni stroj) PE-RT cijevni stroj / Pex-al-Pex cijevni vod) ;

● Stroj za cijevi za vodu ( stakleno vlakno PPR cijevni vod , PB cijevni vod , EVOH cijevni vod , itd.);

● Uređaj za cijevi za navodnjavanje (stroj za cijevni sustav za navodnjavanje s ravnim kapanjem, stroj za cijevi za navodnjavanje s okruglim kapanjem );

  Microduct HDPE silikonska jezgra cijevni stroj za telekomunikacijsku svjetlovod;

Linija za proizvodnju cijevi velikog promjera HDPE

Linija za proizvodnju cijevi za pročišćavanje vode LDPE

● Stroj za izradu medicinske cijevi

Strojevi su bili izvezeni u mnoge zemlje, kao što su: Rusija, SAD, Koreja, Alžir, Egipat, Iran, Japan, Kirgistan, Cipar, Maroko, Ukrajina, Meksiko, Estonija, Saudijska Arabija, Uzbekistan itd. Od kupaca.

 

Profesionalni R & D tim tvrtke KAIDE kontinuirano se usredotočuju na optimizaciju tehnologije kako bi zadržali vodeću poziciju. Cijeli proces proizvodnje strojeva je pod visokom kvalitetom kontrole. Od nabave sirovina do komponenti za proizvodnju, a zatim za testiranje vođenja linije, svaka točka imamo strogi zahtjev za kvalitetom, kako bismo osigurali da će visokokvalitetni proizvod biti isporučen kupcu; Surađujemo s poznatim poduzećima za neke dijelove elektrotehnike, kao što su: ABB, Siemens, Schneider, Autonics, SMC, Delta, ORMON, Eurotherm, PAKER itd.